App Store Google Play YouTube Twitter Facebook Instagram
667 51 76 68
Notícies

Sistema PLAY!
Ocupació de les pistes
PÁDEL DOBLE
PISTA ALSO CASALS
PISTA BMW Oliva Motor
PISTA DELTA HOTEL
PISTA LA GELA
PISTA SEAGRAM'S
PISTA SERVEIX
PÁDEL INDIVIDUAL
PISTA ORIJEN-ACANA
Reservar pista
Facebook
APP PADELcolors ANDROID
APP PADELcolors iOS
18/03/2014

Els jugadors d'elit de qualsevol àmbit mostren amb el seu exemple que també tenen males ratxes on tot sembla més difícil encara i on el concepte "sort" es mostra d'un color gris. No obstant això, el realisme de la línia que dibuixa la carrera esportiva d'un jugador mostra que existeixen moments ascendents amb victòries dominants, altres marcats per l'equilibri de victòries i derrotes, però també, etapes de sensació de fracàs total.

En una situació d'aquest tipus és quan de debò es posa a prova la passió esportiva d'un jugador que lluny de tirar la tovallola, persevera.

Consells per superar una mala ratxa esportiva:

1. Com explica la PNL (Programació NeuroLingüística) recorda que el mapa no és el territori. Per tant, elabora un canvi de paradigma i reconeix la situació que vius sense maquillar la realitat.

2. És impossible superar una mala ratxa al pàdel sense confiança en un mateix. Si tu no creus en tu, llavors, ningú més ho farà. Però a més, si no creus en tu mateix també et condiciones d'una forma negativa en el teu joc.

3. Tota situació present té una causa concreta. Per conèixer la possible causa d'una mala ratxa en l'àmbit esportiu és molt saludable que enumeris les possibles causes del que està passant per poder trobar un remei.

4. Per superar una mala ratxa al pàdel hauràs d'anar aplicant possibles remeis a mode assaig/error fins a donar amb la clau definitiva a través de l'observació.

5. És important que determinis si la causa del teu baix nivell de joc de pàdel és física o emocional.

6. És fonamental que siguis regular en el compliment del teu deure, de la teva rutina esportiva per seguir avançant i crear hàbits positius. Per a això, no et centris en com et sents, si no en quin és el teu objectiu.

7. En una mala ratxa, és molt important que no victimitzes i no et compadeixis a tu mateix.

8. Canvia el concepte "sort" pel concepte treball.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/como-superar-una-mala-racha-en-el-padel/.html

15/03/2014

En qualsevol moment de la vida, podem triar l'actitud amb la qual, de debò, ens disposem davant la realitat. En el pàdel succeeix el mateix. L'actitud és un aspecte que pot ser tan important o més que la tècnica. Però el curiós és que costa més entrenar l'actitud que la tècnica marcada per una disciplina concreta.

 

Actituds diferents que pot adoptar un jugador de pàdel

 

Per exemple:

•l'actitud conformista de qui es conforma donant el mínim en cada partit.

 

•L'actitud del derrotista que es posa en el pitjor dels casos abans d'hora i es dóna per vençut.

 

•L'actitud del competitiu a l'extrem que no sap perdre.

 

•I per descomptat, l'actitud del triomfador.

 

No obstant això, si el que de debò pesa en la vida és la felicitat, la veritable actitud d'un jugador de pàdel ha de ser passar-ho bé i gaudir el moment.

 

 

Decideix passar-ho bé

 

1. Com explica un proverbi xinès, "no sempre el millor camí és el més curt". Per tant, pren-te el joc amb filosofia.

 

2. Tingues paciència perquè les coses no sempre són com un desitja. L'adversitat també t'ajuda a tolerar la frustració com a jugador.

 

3. Marca't un objectiu a escala esportiva per a cada dia i en acabar la jornada fes balanç per comprovar si ho has complert en les classes de pàdel. En el cas de no haver-ho fet, analitza per què i què pots fer a partir d'ara.

 

4. No et generis expectatives desmesurades perquè llavors, és difícil que la realitat estigui a l'altura de les teves il·lusions. El més intel·ligent és adaptar la teva ment a la realitat; per viure la teva realitat com a jugador i tenir una perspectiva objectiva de la situació.

 

5. Riu-te de tu mateix i pren-te la derrota amb sentit de l'humor. Practica pàdel amb il·lusió perquè aquest és el premi més gros.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/elige-tu-actitud-para-jugar-padel/.html

10/03/2014

Existeixen molts llibres (El Secret, l'Alquimista, etc.) que han revolucionat la vida de moltes persones en diferents àmbits gràcies a la filosofia positiva que mostra a través del control del pensament com una eina d'èxit. En l'àmbit esportiu, la ment també juga un paper decisiu en el desenvolupament professional d'un jugador de pàdel.

En primer lloc, qualsevol jugador de pàdel té temors interns, com per exemple la por a jugar enfront d'un rival molt superior, la derrota, el temor a quedar-se estancat, etc.

La llei d'atracció explica que quan centres la teva atenció en allò que no vols tenir en la teva vida, en certa forma ho atreus perquè li estàs prestant atenció. Per tant, has d'apartar de la teva ment tots els temors negatius.

Un altre aspecte molt important a l'hora d'aplicar la llei d'atracció al pàdel és comprendre la relació de causa i efecte que existeix entre el pensament i el sentiment. És a dir, els pensaments positius deriven en confiança en un mateix a l'hora d'afrontar el partit, bona autoestima en l'àmbit esportiu i motivació. Per contra, els pensaments negatius donen lloc a nerviosisme davant un partit, ansietat durant els dies previs al mateix, cansament físic i mental i falta de motivació pel pàdel.

Per tant, per millorar la qualitat del teu joc també has d'incrementar el nombre de pensaments positius en la teva vida.

La tècnica de la visualització positiva aplicada a l'esport implica que has de recrear-te imaginant situacions d'èxit esportiu protagonitzades per tu mateix. En aquest cas, recrea't no només en els detalls estètics d'aquesta imatge sinó també en com et sents tu en aconseguir aquesta meta.

La visualització positiva reforça la llei d'atracció perquè atreus a la teva vida allò que vols. Segons aquesta, l'univers sencer conspira a favor teu quan creus fermament en alguna cosa.

 

Informació extreta de: http://padelstar.es/psicologia-en-el-padel/como-aplicar-la-ley-de-la-atraccion-al-padel/.html

10/03/2014

Aquesta passada setmana, a les instal·lacions del Global Padel de Vila-seca (Tarragona) es disputà la jornada anual del CAMPIONAT PROVINCIAL de pàdel corresponent a la FCP (Federació Catalana de Pàdel). En aquest torneig s'enfrontaren els millors jugadors del circuit català de pàdel que tenen llicència federativa per a la provincial de Tarragona. Com en la majoria de les tantes edicions que es disputen al llarg de la temporada, en aquest campionat participaren jugadors locals que obtingueren molt bons resultats.

En categoria MASCULINA, el nostre professor JOAQUÍN GUTIÉRREZ (actual núm. 3 de TGN - #30 de CAT) aconseguí el triomf juntament amb el seu company Oscar Neira. Fou una final molt disputada -de més de 2 h- contra els jugadors L. Ferrini i G. Espelleta (actuals #18 i #28 de CAT). Començaren perdent el primer set per 3/6, però finalment foren capaços d'imposar-se remuntant en els dos darrers sets per 6/4 i 6/3.

Pel que fa a la CATEGORIA FEMENINA, ANNA VIÑES (actual núm. 5 de TGN - #21 de CAT) aconseguí vèncer en semifinals a dues “top ten” del rànquing català (Eli Duren i Lara Tena) en un excitant partit a 3 sets. L'Anna, al costat de la seva companya Anna Cortiles, caigueren derrotades a la final per 6/4 i 6/4 contra l'actual campiona del món en categoria de menors Ariadna Sànchez i la seva parella Núria Rivas (actuals #16 i #7 de CAT).

Amb aquests resultats s'esperen grans moviments tant en el rànquing local com en el català, que deixaran els nostres jugadors/es consolidats a les posicions capdavanteres.

Des de PADEL COLORS volem donar-los l'enhorabona i felicitar tant Joaquín com l'Anna. I també, juntament amb ells, animar a tots els jugadors/es que circulen pel nostre club a seguir evolucionant.

Grandes Capo i Anna!!!!!!!

06/03/2014

Ja està disponible l'app mòbil de PADEL colors tant per al sistema operatiu Android com per a iOS. Es pot descarregar des de Google Play aquells que tingueu Android (Samsung, HTC, LG, etc.), així com des de l'App Store aquells que tingueu iOS (iPhone, iPod Touch).

Així que ja sabeu...a descarregar-la!!!

06/03/2014

Hola #bepadelers!
 

ACTUALITZACIÓ: S'han modificat els horaris de la categoria MASCULINA AVANÇADA i MASCULINA INTERMITJA.

 

Sota aquesta notícia ja us podeu descarregar el PDF definitiu amb tots els quadres i horaris del torneig!

 

A continuació s'explica el format del torneig:

 

Es farà FASE DE GRUPS + FASES FINALS en totes les categories (on tothom de cada grup accedirà al quadre eliminatori final).

En funció de la posició que quedeu al grup us tocarà un rival més fàcil o més difícil d'un altre grup!

 

-Tots els grups de 4 parelles jugareu tots contra tots a partits de SET NORMAL.

- El grup de Femení Iniciació, al haver-hi 5 parelles, jugareu totes contra totes (amb 4 partits assegurats a SET NORMAL) on les 4 primeres classificades passaran a les semifinals.

- Tots els altres grups on sigueu 3 parelles, jugareu 2 partits de grup a 10 JOCS.

 

FASES FINALS A 9 JOCS (AMB DIFERÈNCIA DE 2).

FINALS A 2 SETS + SUPERTIEBREAK A 10 EN CAS D'EMPAT.

 

Recordeu de venir 20 minuts abans del vostre primer partit per realitzar l'inscripció i donar-vos el Welcome Pack.

El pagament s'ha de efectuar en efectiu!

Tothom qui vulgui dinar al club, es prepararan plats de pasta, entrepans i alguna coseta més a molt bon preu per a que pugueu dinar allà!

 

Us esperen bons, premis, trofeus, un mol bon sorteig de regals i molta festa durant el dia de dissabte!

A passar-ho bé!

06/03/2014

Desmarcant-nos dels últims articles publicats on parlàvem dels diferents tipus de cops, estratègies a seguir, etc. en el pàdel, en aquest parlarem sobre el pàdel adaptat.

Com a amants del pàdel ens encanta que totes aquelles persones que vulguin jugar a pàdel puguin fer-ho, sigui d'una manera o una altra. Últimament s'està donant a conèixer l'anomenat “Pàdel adaptat”. Aquesta modalitat de pàdel permet jugar a totes aquelles persones que tinguin una discapacitat, bé sigui física o psicològica.

Concretament, aquelles persones que tenen mobilitat reduïda poden practicar pàdel en cadira de rodes, una variació que va tenint cada vegada més repercussió i que es troba en plena expansió. Així com es juga al bàsquet o a altres esports, el pàdel també té cabuda per a les persones que es trobin en cadira de rodes. El joc canvia una mica pel que fa a la modalitat més coneguda: aquí estan permesos dos bots de la pilota en lloc d'un. El pitjor inconvenient d'aquesta modalitat és que les cadires de rodes esportives solen rondar els 3000 euros, fet que impedeix a moltes persones practicar qualsevol esport.

Els beneficis d'aquesta modalitat són indiscutibles, a més d'afavorir la integració social i la rehabilitació d'aquelles persones que hagin sofert un accident, també els permet mantenir la ment buida i la seva forma física; ja que l'esforç que han de realitzar aquestes persones és indiscutible. Un exemple molt clar és el que es produeix amb les persones que tenen un trastorn de conducta o una discapacitat psicològica: és molt beneficiós per a elles realitzar esport per comunicar-se i interactuar amb altres persones.

A favor d'aquesta causa, la d'apropar el pàdel a tots, lluiten dues federacions: la Federación Española de Deportes para Minusválidos Físicos i la Asociación de Pádel para Todos. La primera associació, concretament el seu director tècnic Miguel Ángel García, deia fa algun temps en unes declaracions que “L'esport és una porta que retorna a la societat a qui ha sofert un trauma i es troba immers en un procés d'acceptar que la seva vida, almenys en alguns aspectes, ha canviat. A més, té la capacitat d'evitar que una persona perdi la seva forma física a causa de la falta de moviment”.

Per acabar aquesta bonica notícia, a continuació compartim un vídeo en el qual es mostra el treball que la Asociación de Pádel para Todos
realitza dia a dia.

Vídeo sobre el pàdel adaptat

 

Informació extreta de: http://www.time2padel.com/noticia/2217-el-padel-tambien-es-un-deporte-para-discapacitados-padel-adapatado-a-todos

02/03/2014

El pàdel requereix una comunicació permanent durant el joc. Per aquest motiu anem a tractar aquest aspecte com un element clau a l'hora de millorar davant una crisi de joc durant un partit. En el pàdel estem donant informació en tot moment tant als nostres rivals com al nostre company. Així doncs aquesta ha de ser la nostra gran arma.

 

Durant el partit passem nombroses ratxes, és a dir, ens resulta difícil mantenir el nivell de joc durant tot el partit. Passem moments en els quals les coses no surten, ja sigui a nosaltres mateixos o a la nostra parella. L'objectiu primordial davant aquestes situacions és passar-les el més ràpid possible i, per tant, la comunicació és un aspecte clau a l'hora de remuntar la nostra eficàcia en el joc.

Si hem de tractar de comunicar-nos durant un partit de pàdel:

- Davant errades del nostre company hem d'evitar gestos o postures inadequats de desesperació, ja que només resten i enfonsen més a la nostra parella.
 

- El missatge que hem de donar ha de ser útil i adequat a la situació que s'està vivint en aquell moment. No val recordar el que ha passat fa 4 jugades.
 

- Tractarem de donar la informació en relació al que es denomina “Teoria del Sandwich”: ressaltant el més positiu, fent una crítica constructiva i quines possibilitats de millora tenim, per acabar donant ànims.
 

- La informació que donem a la nostra parella no ha de ser excessiva, només en moments puntuals.
 

- Si els rivals estan sent superiors no per errors propis, tractar de buscar solucions juntament amb el company.
 

- Mirar d'animar, donant informació sobre els millors cops que realitza la teva parella.
 

- Buscar un objectiu com: “bola a bola”, “forcem el deuce en el seu servei”, “si anem per sota, no arrisquem” etc.
 

- Finalment buscar sempre un gest de complicitat: ja sigui un xoc de mans, un so, una mirada, etc., però sempre tenir aquest gest que transmeti seguretat i confiança.

 

D'altra banda si estem en un moment complicat/crític de joc hem de:
 

- Acceptar en quina situació del partit ens trobem.
 

- Assumir els errors comesos i no tractar de justificar-nos.
 

- Escoltar amb atenció a la nostra parella i no interrompre'l: és un signe de complicitat i encara que les coses vagin malament, reforcen la nostra unió. D'aquesta manera també transmetem al rival que som una parella consolidada.
 

- Mantenir l'actitud positiva en cada moment.
 

- Jugar de forma senzilla, és a dir, tractar d'executar els cops que dominem sense assumir riscos, fins que recuperem la confiança.
 

- No pensar en els errors comesos anteriorment, ja que no serveix de res lamentar-se.
 

- Si el rival està sent superior, tractar de buscar solucions.
 

- Centrar la nostra atenció en la bola actual, com si fos l'última que juguéssim.

En definitiva, no hem de desesperar davant una mala ratxa de joc, i solament hem de pensar a tractar de saltar aquest mur tan aviat com es pugui. Som una parella per tant depenem un de l'altre. Així doncs, l'objectiu és comú, i hem de sumar en una mateixa direcció, sempre mantenint una bona comunicació.

 

 

Informació extreta de: http://www.time2padel.com/noticia/2223-buena-comunicacion-en-la-pista-para-ganar-los-partidos-de-padel 

27/02/2014

El pàdel és un esport que requereix molta lògica i reconèixer les jugades amb antelació, però sens dubte posar-ho en pràctica no és tan senzill. Així, parlarem de l'anticipació en el pàdel: una regla bàsica per passar d'amateur a professional.

La intenció de l'anticipació en el pàdel és la d'endevinar quines són les intencions dels teus rivals, de tal forma que puguis executar un cop sobre la base d'aquesta jugada que estàs anticipant. Ens permet prendre avantatge en el joc, però per dur-la a terme hem de ser molt ràpids i observadors.

Tota anticipació requereix tres parts: el primer és percebre les intencions del contrari, la qual cosa seria la mateixa anticipació. Però perquè sigui realment efectiva també has de decidir quina jugada executaràs en funció a aquesta previsió; aquesta decisió ha de ser presa en pocs segons, els que et donarà el teu adversari per executar l'acció, el pas final.

Sobra dir que tan important és realitzar correctament la fase mental, de percepció i decisió, com la física, la d'execució. En aquest procés hauràs de pensar quines opcions de joc té el teu oponent, i quines tens tu per contrarestar-les. L'anticipació té molts avantatges: et permet sorprendre als teus contrincants, evitar que juguin en una posició còmoda i distesa, i redueix el seu temps de resposta, fent realitat la possibilitat que s'equivoquin en retornar la bola.

Òbviament és molt més fàcil anticipar-se a jugades de jugadors amateurs que de professionals perquè aquests últims saben camuflar els senyals que delaten la seva jugada. Els amateurs solen cometre errors i mostrar fàcilment quina jugada realitzaran, tan sols has d'estar atent a diversos punts clau. El primer punt és la posició que ocupa en la pista: si està a la xarxa saps que hi ha certes jugades que no podrà realitzar. El segon aspecte molt important és observar cada moviment que realitza: aspectes com l'empunyadura o la posició dels peus poden desvetllar al teu oponent.

A més de  tot el citat amb anterioritat, és molt important que després de colpejar la bola analitzis la velocitat, direcció i trajectòria que aquesta pren. I finalment, després d'acabar el partit, si tens l'oportunitat d'analitzar algun vídeo del partit, sense els nervis i la pressió del partit, podràs aprendre molt sobre l'anticipació. Recorda que els millors jugadors es preparen veient vídeos de les jugades dels seus oponents perquè el millor per derrotar als teus rivals és conèixer les seves debilitats, fortaleses i la seva tàctica en la pista.

 

 

Informació extreta de: http://www.time2padel.com/noticia/2233-la-anticipacion-en-el-padel

24/02/2014

Per què és tan important el globus en el pàdel? En aquest article s'explicarà el perquè i es faran algunes puntualitzacions més que ens ajudaran a utilitzar millor aquest cop vital en els nostres partits.


Un jugador consistent pot tirar 1, 5 o 10 globus en la mateixa jugada sense ruboritzar-se, sense generar-se pressions extres i sense cap gest de fàstic. Així doncs podem crear una hipòtesi preguntant-nos si realment és o no el cop més important del pàdel.


Algunes de les característiques del globus


- és el cop més fàcil,
- el que més opcions ens brinda,
- amb el qual es pot manejar els temps d'un partit,
- el que ens ajuda quan estem en dificultats,
- amb el qual podem descansar,
- amb el qual podem recuperar-nos i, fonamentalment...

- amb el qual podem fer sortir de polleguera i desgastar al nostre rival.


Tot i això, cal destacar que, equivocadament, és el cop menys entrenat, menys valorat i, potser, el més subestimat del pàdel.

El globus té dues premisses bàsiques i en aquest ordre: que sigui alt i que sigui profund. Com més alt, millor. Una bona altura serien uns 7 o 8 metres, és a dir, que com a mínim superin la línia dels focus de la pista. Tenir entrenats globus de més metres, és molt bo.


Però, per què globus tan alts? 
 

- per guanyar temps i situar-nos millor per defensar,

- per dificultar el colpeig de smash del rival,

- per fer mirar cap amunt a l'oponent i que es trobi amb els focus o amb el sol,

- perquè la bola que cau vertical és molt més difícil de colpejar (al no tenir referències) que una que ve més “horitzontal”.
 

Hi ha una zona específica que és on hauria de botar la bola quan fem un globus al rival, i és la següent: traçant una línia paral·lela a la línia de servei, unint els punts imaginaris marcats per ambdós vèrtexs, fins a la mateixa línia de servei.

 

Si tirem un globus de bona altura i el deixem botar en aquesta zona, veurem com el globus cau perpendicular i no arriba a la paret de fons. Amb la qual cosa, estem obligant al rival a colpejar l'smash a la zona més allunyada de la xarxa i amb la responsabilitat d'executar el cop, sí o sí, perquè no té opció a deixar-la botar per després fer una sortida de paret (perquè la bola no arriba).


Abans es buscava que la bola botés darrere de la línia de servei, però la millora dels jugadors amb les sortides de paret, van demostrar que això era erroni.


El globus podem exemplificar-lo com una muntanya, on el cim màxim estarà situat sobre la xarxa. Un error molt comú, és prendre com a referència al jugador contrari i situar el cim màxim de la muntanya (o del globus) per sobre el seu cap, amb la qual cosa, si descrivim i seguim “dibuixant” la muntanya, ens adonarem perquè els globus se'ns van a la paret de fons.


Una altra clau molt important és tirar el globus amb una bola que ens arriba fàcil. És a dir, si arriba una bola sense cap tipus de compromís, amb “aquesta bola” busquem un bon cop per dalt per veure que tal l'smash del nostre rival. Cal provar al rival, saber si ho fa bé o malament, conèixer per on fluixeja.


No hem de cometre l'error d'intentar executar un cop de globus en situacions extremes. En aquestes situacions millor jugarem per baix.


L'error, també molt comú, és tirar un globus en una situació desesperada, amb la qual cosa o tirem la bola fora o la deixem servida perquè ens rematin. És molt comú que després diguem que “no sabem tirar globus”.


Així doncs, amb tot, podem concloure la hipòtesi inicial, afirmant que, sens dubte, el globus és un dels cops més importants dintre del repertori propi del pàdel.


 

Informació extreta de: http://padelstar.es/tactica-padel/el-globo-su-importancia-en-el-padel/.html

19/02/2014

En aquest 2014 ampliem les ofertes perquè aprendre a jugar a pàdel sigui més fàcil i accessible. Per a això hem creat dos nous formats de classes: PRE-ESCOLA i GRUP D'ENTRENAMENT O COMPETICIÓ.

El primer d'ells està dirigit a aquelles persones que es troben en una fase d'aprenentatge inicial d'aquest esport. El segon, a aquelles que ja tenen una maduració de l'esport en qüestió i es troben en una fase de competició esportiva.


Creats aquests nous models, PADEL Colors compleix amb una progressió pedagògica segmentada i analítica que et permetrà anar augmentant el teu nivell pas a pas, cremant totes i cada una de les etapes de l'aprenentatge evolutiu del mateix; i sense moure't del centre que has escollit per practicar pàdel.


D'aquesta manera, PADEL Colors t'ofereix la possibilitat de seguir una progressió metodològica d'ensenyament que consisteix en:

 

  • PRE-ESCOLA

  • ESCOLA (iniciació/ perfeccionament/competició)

  • GRUP D'ENTRENAMENT O COMPETICIÓ

  • CLASSES PARTICULARS

     

    Els esperem en el club per a informar-los de les característiques de cada un dels formats de classes. A més, a la secció Escola pàdel del nostre lloc web, també podeu consultar en què consisteixen.

18/02/2014

I ara sí! Des de la nostra secció de vídeos ja podeu visualitzar el vídeo del Torneig de Carnaval'14. Esperem que us agradi i reiterar la nostra gratitud a tots els participants així com al públic assistent.

«  ... 21 22 23  »